Forum De Opinii Si Reflectii
Forum De Opinii Si Reflectii
Forum De Opinii Si Reflectii
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forum De Opinii Si Reflectii

Intalniri cu prietenii - let's talk, let's feel good!
 
AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Adevarat sau fals?
Rulada cu gem EmptyMar 23 Oct 2012, 08:06 Scris de Mihaela

» Ce ai face daca ...
Rulada cu gem EmptyMar 23 Oct 2012, 08:03 Scris de Mihaela

» albumul meu drag
Rulada cu gem EmptyMar 13 Dec 2011, 02:28 Scris de Eliza

» poeziile mele
Rulada cu gem EmptyDum 27 Noi 2011, 02:31 Scris de Eliza

» BANCURI
Rulada cu gem EmptyMar 22 Noi 2011, 11:02 Scris de Eliza

» Melodii preferate
Rulada cu gem EmptyDum 23 Oct 2011, 03:42 Scris de Eliza

» DIVERSE
Rulada cu gem EmptyDum 16 Oct 2011, 08:09 Scris de Mihaela

» La taifas :)
Rulada cu gem EmptyLun 26 Sept 2011, 01:58 Scris de Mihaela

» Muzica romaneasca
Rulada cu gem EmptyDum 25 Sept 2011, 06:03 Scris de abbilbal

Mai 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CalendarCalendar

 

 Rulada cu gem

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Mihaela
Admin
Admin
Mihaela


Mesaje : 260
Data de inscriere : 07/06/2011
Localizare : Iasi

Rulada cu gem Empty
MesajSubiect: Rulada cu gem   Rulada cu gem EmptyVin 19 Aug 2011, 08:28

Pentru ca rulada cu branza mi-a iesit foarte buna si a avut succes, azi am facut o rulada cu gem. Aproximativ aceeasi reteta numai ca e dulce. Si nici nu e foarte greu de facut Smile.

Rulada cu gem

Ingrediente:

Blatul:
-4 oua
-1 pliculet zahat vanilat
-1 lingurita de zahar
-esenta portocale
-100 ml apa fiarta
-60 g faina
-60 g unt topit
-1 lingurita praf de copt
-un praf de sare

Preparare:

Separam ouale si batem albusurile spuma cu un pliculet de zahar vanilat si cu 3 linguri de zahar.
Mixam galbenusurile cu apa fierbinte adaugata in fir subtire.
Adaugam faina si praful de copt (stins cu otet sau cu lamaie) in amestecul de galbenusuri, alternand cu untul topit.
Adaugam la final spuma de albusuri, amestecand usor.
Turnam aluatul in tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor la foc potrivit 15-20 minute, apoi testam cu scobitoarea.
Scoatem blatul din cuptor si il rasturnam pe un prosop umed ( peste care am pus deasemenea hartie de copt); rulam blatul in prosop si il lasam asa pana se raceste. In timpul acesta pregatim gemul pentru umplut astfel incat rulada isi va lua forma, si nu se va rupe!
Pentru umplutura amestecam crema de branza (eu am folositAlmette) cu mararul taiat marunt, branza feta, barnzica de vaci si ceapa. Potrivim de sare si piper si omogenizam.
Desfacem blatul din prosop si il lasam sa se raceasca de tot.
Ungem blatul rece cu gem si rulam.

Si in final arata cam asa: Very Happy

Rulada cu gem Dsc08813
Rulada cu gem Dsc08814
Sus In jos
Shumi

Shumi


Mesaje : 25
Data de inscriere : 27/07/2011
Varsta : 37
Localizare : Iasi

Rulada cu gem Empty
MesajSubiect: Re: Rulada cu gem   Rulada cu gem EmptyVin 19 Aug 2011, 22:46

eat Yes yes yes Very Happy
Sus In jos
Eliza
junior
junior
Eliza


Mesaje : 146
Data de inscriere : 02/08/2011

Rulada cu gem Empty
MesajSubiect: Re: Rulada cu gem   Rulada cu gem EmptySam 20 Aug 2011, 00:36

Shumi.subscriu Smile)))))) bounce dans kiss drag ura
Sus In jos
Mihaela
Admin
Admin
Mihaela


Mesaje : 260
Data de inscriere : 07/06/2011
Localizare : Iasi

Rulada cu gem Empty
MesajSubiect: Re: Rulada cu gem   Rulada cu gem EmptySam 20 Aug 2011, 00:47

Eliza a scris:
Shumi.subscriu Smile)))))) bounce dans kiss drag ura
dans Pai Shumi a subscris si el si a contribuit din plin la disparitia minunatei rulade. Very Happy

Oricum eu nu pot decat sa ma bucur drag gene
Sus In jos
Continut sponsorizat





Rulada cu gem Empty
MesajSubiect: Re: Rulada cu gem   Rulada cu gem Empty

Sus In jos
 
Rulada cu gem
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Rulada cu crema de branza

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum De Opinii Si Reflectii :: CULINAR :: Dulciuri-
Mergi direct la: