Forum De Opinii Si Reflectii
Forum De Opinii Si Reflectii
Forum De Opinii Si Reflectii
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forum De Opinii Si Reflectii

Intalniri cu prietenii - let's talk, let's feel good!
 
AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Adevarat sau fals?
Rulada cu crema de branza EmptyMar 23 Oct 2012, 08:06 Scris de Mihaela

» Ce ai face daca ...
Rulada cu crema de branza EmptyMar 23 Oct 2012, 08:03 Scris de Mihaela

» albumul meu drag
Rulada cu crema de branza EmptyMar 13 Dec 2011, 02:28 Scris de Eliza

» poeziile mele
Rulada cu crema de branza EmptyDum 27 Noi 2011, 02:31 Scris de Eliza

» BANCURI
Rulada cu crema de branza EmptyMar 22 Noi 2011, 11:02 Scris de Eliza

» Melodii preferate
Rulada cu crema de branza EmptyDum 23 Oct 2011, 03:42 Scris de Eliza

» DIVERSE
Rulada cu crema de branza EmptyDum 16 Oct 2011, 08:09 Scris de Mihaela

» La taifas :)
Rulada cu crema de branza EmptyLun 26 Sept 2011, 01:58 Scris de Mihaela

» Muzica romaneasca
Rulada cu crema de branza EmptyDum 25 Sept 2011, 06:03 Scris de abbilbal

Mai 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CalendarCalendar

 

 Rulada cu crema de branza

In jos 
AutorMesaj
Mihaela
Admin
Admin
Mihaela


Mesaje : 260
Data de inscriere : 07/06/2011
Localizare : Iasi

Rulada cu crema de branza Empty
MesajSubiect: Rulada cu crema de branza   Rulada cu crema de branza EmptyJoi 18 Aug 2011, 09:45

Rulada cu crema de branza

Ingrediente:

Blat:

4 oua
100 ml apa fiarta
60 g faina
1 lingurita boia
60 g unt topit
1 lingurita praf de copt
sare

Crema:

200 g crema de branza (eu am folosit Almette)
100 gr branza feta
100 gr branza de vaci
1 fir marar
2 fire ceapa verde
sare, piper

Preparare:

Separam ouale si batem albusurile spuma cu un praf de sare.

Mixam galbenusurile cu apa fierbinte adaugata in fir subtire.

Adaugam faina si praful de copt (stins cu otet sau cu lamaie) in amestecul de galbenusuri, alternand cu untul topit.

Adaugam apoi boiaua iar la final spuma de albusuri, amestecand usor.

Turnam aluatul in tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor la foc potrivit 10-15 minute, apoi testam cu scobitoarea.

Scoatem blatul din cuptor si il rasturnam pe un prosop umed ( peste care am pus deasemenea hartie de copt);rulam blatul in prosop si il lasam asa pana amestecam crema de branza - astfel incat rulada isi va lua forma, si nu se va rupe!

Pentru umplutura amestecam crema de branza (eu am folositAlmette) cu mararul taiat marunt, branza feta, barnza de vaci si ceapa. Potrivim de sare si piper si omogenizam.

Desfacem blatul din prosop si il lasam sa se raceasca de tot.

Ungem blatul rece cu crema de branza si rulam cat putem de strans.

Invelim rulada in folie alimentara si dam la frigider putin.

Apoi se portioneaza in felii.

In final arata cam asa:
Rulada cu crema de branza Dsc08812
Rulada cu crema de branza Dsc08811
Sus In jos
 
Rulada cu crema de branza
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Rulada cu gem

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum De Opinii Si Reflectii :: CULINAR :: Aperitive-
Mergi direct la: